INFO

Vi er glade for å komme med gode nyheter!

Fotograf Grinna sin avdeling for skole- og barnehagefoto blir til STJERNEFOTO!

Vi har lenge jobbet med et opplegg for å kunne fotografere og produsere med like høy kvalitet i skoler og barnehager og samtidig ha et bedre, nettbasert bestillingssystem.
Det viktigste har jo alltid vært fornøyde kunder, både foresatte og personalet.

Nå har vi fått det til!

Vi opprettholder kvaliteten fra fotograf Grinna, som at ingen blunker på gruppebildet, effektiv fotografering og fagmessig produksjon, og får samtidig et system uten de velkjente gule fotokortene, som har medført litt merarbeid for personalet. Foresatte får nå et nettbasert system, med flere enkeltbilder å velge mellom, og full fleksibilitet i hva de ønsker å bestille. De kan bestille bildepakke, eller sette sammen akkurat de bildestørrelsene de ønsker. Det blir også mulighet for andre bildeprodukter som kopper, rammer, sv/hv bilder, filer osv osv..

For å få til dette har vi startet et samarbeid med vår mangeårige leverandør og kollega i fotobransjen, Lundeby Foto. Vi starter samarbeidet under navnet STJERNEFOTO !

Gjennomføringen av fotograferingen blir ivaretatt av erfarne fotografer som vil følge opp den tradisjonelle «Grinna-måten» å gjøre det på, med 110 % innsats, masse godt humør og tempo!- Bilder og produkter produseres av Lundeby Foto. – Bildebehandling, booking og kundeservice blir ivaretatt av Stjernefoto sine erfarne medarbeidere overført fra Fotograf Grinna.- Bildene blir produsert på akkurat samme måte som før, høye kvalitetskrav til alle bilder og alt blir produsert på topp kvalitet fotopapir.

Dette er en framtidsrettet satsing vi har stor tro på og vi gleder oss til vår- og høst-sesongen!