MONIKA JOHANSEN

Monika har erfaring fra skole- og barnehagefotobransjen siden 2000.
Hun ser hvert barn og prøver å tilpasse seg dem. Hun holder til i Fetsund.

Hun har en evne til å bli bestevenn med barna før hun reiser fra barnehagen.

Monika elsker å møte nye barn hver dag og lære seg å kjenne på kort tid.

IDA MANDT LINNERUD

Ida holder til i Mysen. Hun har jobbet hos Fotograf Grinna siden 2011 og har lang erfaring med redigering og produksjon.

I Stjernefoto har hun også ansvar for kundeservice og booking.

Er det noe du lurer på kan Ida svare.


MYRIAM OG TRINE

Vi benytter oss av dyktige fotografer ved behov. Disse har fått god opplæring i Stjernefotos fotorutiner og er gode på fotografering av barn. De brenner for jobben sin og gleder seg til hvert oppdrag de får.Stjernefoto ble dannet på starten av 2022 etter at Fotograf Grinna og Lundeby Foto startet samarbeid. 

Stjernefoto opprettholder den faglige kvaliteten Fotograf Grinna er kjent for. Vi har fotografer som er lekne og dyktige på det de driver med. Fagmessig produksjon av bilder og fotoprodukter.

Det nye med Stjernefoto er at nå får foresatte et enkelt nettbasert bestillingssystem, med full fleksibilitet. Vi tar flere bilder av hvert barn, så både bilde- og produktutvalget blir mye større og foresatte kan bestille akkurat det de ønsker. 

Ingen kjøpstvang.

KONTAKT OSS PÅ:
post@stjernefoto.no
ELLER FYLL UT KONTAKTSJEMA UNDER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn

Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) for å bedre brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av cookies.